Jonathan Karlöf, Mäklare på HusmanHagberg Nacka

Jonathan Karlöf Mäklare på HusmanHagberg

Jonathan Karlöf, Mäklare på HusmanHagberg Nacka
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonathan?

Jag älskar mitt jobb! När jag valde arbetsplats var kollegorna och området ett viktigt val. Som fastighetsmäklare arbetar man ofta mycket och långa dagar, vilket gör att arbetsplatsen är min bas, där jag kan tanka energi, för det har jag mycket av. Vill du ha en fastighetsmäklare som du känner gör allt och även det lilla extra vid din försäljning, som spekulanterna känner är påläst och alert att svara på frågor och även finns kvar efteråt för funderingar, då har du kommit rätt.

Vad skiljer Jonathan från andra mäklare?

Mitt mål är att få dig som bostadssäljare så¨nöjd som möjligt. Nöjda kunder är för mig det allra viktigaste för mig och är också det som motiverar mig mest. Jag lägger stor vikt i att hålla bostadssäljarna (och spekulanter) informerade och uppdaterade, vilket jag tror är en enormt viktig del i den största affären man gör i livet. Jag har en enorm kämpaglöd och ger mig inte för ens mina säljare är nöjda!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka kommun växer så det knakar, och i en allt tuffare marknad så förflyttas "innerstads" gränserna allt utåt vilket gör att efterfrågan på bostäder i kringkommunerna ökar. Nacka har allt man kan tänka sig, allt från shoppingdistrikt till vackra urskogar och skärgårdsmiljöer. Nacka är med andra ord en uppstickare och har en stor variation av både bostadsrätter, radhus, villor och fritidshus.

Hur marknadsför Jonathan sina bostadsförsäljningar?

Det är mycket viktigt bostadsannonsen syns så mycket som möjligt när du säljer din bostad. Därför använder vi oss av flera marknadsföringskanaler som Hemnet, egen hemsida och sociala medier. Dessutom har vi ett stort spekulantregister där bostadsannonsen skickas ut till de passar in på det objekt du säljer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-17.

JONATHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JONATHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JONATHANS PROSPEKT
Jonathan Karlöf har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonathan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonathan

JONATHAN JOBBAR PÅ

Är du Jonathan Karlöf?
Logga in och redigera din presentation här.