Jonathan Gyllenberg, Mäklare på Mäklarhuset Malmö

Jonathan Gyllenberg Mäklare på Mäklarhuset

Jonathan Gyllenberg, Mäklare på Mäklarhuset Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonathan?

I mitt arbete som fastighetsmäklare jobbar jag för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen. Genom mitt driv, engagemang och tillgänglighet ser jag till så att du får bästa möjliga hjälp i din bostadsaffär.

Vad skiljer Jonathan från andra mäklare?

Min ambition som fastighetsmäklare är att tillgodose dina behov som säljare, överträffa dina förväntningar, få ett så högt försäljningspris som möjligt. Väljer du mig som fastighetsmäklare kan du räkna med att känna dig trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag är född och uppväxt i Malmö har jag god lokalkännedom och erfarenhet från stadens alla områden. Jag jobbar aktivt med hus och lägenheter i Malmö.

Hur marknadsför Jonathan sina bostadsförsäljningar?

I samband med försäljning marknadsför vi bostadsannonsen på vår egen hemsida men även på Hemnet, HittaHem samt sociala medier såsom Facebook och Instagram. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där spekulanter som varit på visningar av liknande objekt, blir kontaktade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av vår duktiga fotograf och det finns även möjlighet att få homestyling av bostaden inför fotografering och visningen för att få ett så stort intresse som möjligt av bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

JONATHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JONATHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonathan Gyllenberg har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonathan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonathan

JONATHAN JOBBAR PÅ

Är du Jonathan Gyllenberg?
Logga in och redigera din presentation här.