Jonas Persson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jonas Persson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jonas Persson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

Med 9 års erfarenhet av att förmedla totalt ca 500 st bostäder på Lidingö och Östermalm har jag skapat ett brett kontaktnät och en väldigt hög lokalkännedom. Med mitt egna spekulantregister sitter jag på en stor hög med köpare som letar efter sitt nya drömboende. Statistiken visar att jag förmedlar bostäder på mindre än hälften av tiden som mina konkurrenter gör. Jag älskar mitt jobb och att ha visningar är det absolut roligaste jag vet där jag får chansen att glänsa samt sälja in objektet och alla smultronställen kring bostaden. Anlitar ni mig får ni en mäklare som alltid är beredd att göra det lilla extra för att få ihop affären.

Vad skiljer Jonas Persson från andra mäklare?

Med gott samvete kan jag säga att jag jobbar hårdare än dem flesta för att nå slutmålet med ett högt slutpris och en trygg bostadsaffär. Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med försäljning och genom åren har jag samlat på mig en gedigen erfarenhet om hur det är att jobba med olika slags människor samt hur man kommer fram till avslut. Jag har alltid haft lätt att "connecta" med kunderna och på så vis skapa trygga spekulanter som då är beredda att lägga ett högt bud. År efter år har jag legat i topp olika mätningar där kundnöjdhet mäts och ett kvitto på det är att de som väljer mig också kommer tillbaka i framtiden när det är dags att sälja igen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

När man som mig jobbar på både Lidingö och Östermalm så är man bortskämd med både fin arkitektur och vackra omgivningar. En dag kan jag visa en representativ våning på Östermalm för att nästa dag visa en vacker fastighet med sjöutsikt på Lidingö. Variationen mellan och inom områdena är helt fantastisk med allt från små lägenheter till stora hus. Då jag varit verksam under många år så kan jag tipsa kunderna om allt som den lokala marknaden erbjuder, t.ex. vilka förskolor som är närmast, vilka restauranger som är populärast eller vilka promenadstråk som är mysigast. Lidingö och Östermalm är verkligen två områden som erbjuder allt man kan önska sig.

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

Jag har en standardmarknadsföring som jag har tagit fram och som passar i de flesta fall med en blandning av en bred digital marknadsföring och tryckt material. Sen kan det ofta behövas en anpassning utifrån vilket objekt det är och till vilken målgrupp som den ska riktas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-06.

JONAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Lidingö
  • Stockholm
JONAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonas Persson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Persson?
Logga in och redigera din presentation här.