Jonas Lönnroth, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Jonas Lönnroth Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jonas Lönnroth, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

I min yrkesroll som fastighetsmäklare strävar jag efter att i varje fastighetsaffär erbjuda det lilla extra till kunden. Det innebär att jag kan hålla en extra oplanerad visning och att jag även om det skulle behövas, finnas tillgänglig efter arbetstid. Genom att vara lyhörd och uppmärksamma vad som är viktigt för just dig tillsammans med ett starkt engagemang, arbetar vi för att uträtta en så bra bostadsaffär som möjligt.

Vad skiljer Jonas från andra mäklare?

Som Länsförsäkringar-mäklare och med Länsförsäkringars fulla stöd har jag möjlighet att erbjuda mina kunder en helhetstjänst med både fastighetsförmedling, bank och försäkring – Detta gör oss unika! På vårt kontor har vi dessutom flera mäklarassistenter som sköter det administrativa så att jag kan fokusera till fullo på mina kundkontakter, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en förmån att jobba i sina hemtrakter och få träffa så många olika människor och hantera en sådan bredd av förmedlingsuppdrag som Värmdö har. Värmdö erbjuder dessutom ett unikt friluftsliv. Själv tar jag gärna en promenad längs Farstavikens vatten. Prova Tjustviksrundan om du inte redan gjort det!

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

För mig handlar mitt jobb mycket om kreativitet, att hitta lösningar i olika situationer. Att driva säljprocessen proaktivt och affärsmässigt är några av mina bästa styrkor. Förutom annonsering på de kända hemsidorna samt att vi alltid utför våra bostadsfotograferingar med professionell fotograf, så använder vi oss mycket av sociala medier för våra bostadsannonser. Våra objektsbeskrivningar trycks på tryckeri och jag har alltid en muntlig presentation på visningen för att säkerställa att våra köpare har bästa möjliga beslutsunderlag. Besök gärna en av mina visningar för att se hur jag jobbar!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-26.

JONAS SÄLJER
JONAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonas Lönnroth har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Lönnroth?
Logga in och redigera din presentation här.