Jonas Hansson, Mäklare på Unika Hem

Jonas Hansson Mäklare på Unika Hem

Toppmäklare 2017
Jonas Hansson, Mäklare på Unika Hem
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Jonas från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Stockholm och vet vart de mesta finns. Jag känner till stadens fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Under åren har jag byggt upp ett kontaktnät över hela stan och har enkelt för att prata med olika personer.

På visningen står jag med stor social kompetens, är påläst med områdets senaste och historiska försäljningspriser och vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer.

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

Vi förstår vikten av att presentera det unika med bostaden genom ett noga genomtänkt bildspråk, personliga stylingar, smart annonsering och en genomgående analys av marknaden. Med hjälp av vårt arbetssätt och vår modell för att presentera bostaden garanterar vi att vi tillsammans uppnår bästa förutsättningar för att hitta rätt köpare, till rätt slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-24.

JONAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JONAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonas Hansson har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Hansson?
Logga in och redigera din presentation här.