Jonas Haglund Thornell, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken

Jonas Haglund Thornell Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Jonas Haglund Thornell, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Min eftersträvan är att alltid finnas tillgänglig och arbete på det sätt som ger dig en trygg affär men också så bra betalt som möjligt.

Vad skiljer Jonas från andra mäklare?

Mina höga ambitioner och mitt personliga engagemang skapar de bästa förutsättningarna för en bra affär. Jag har sedan tidigare mångårig erfarenhet inom försäljning/service och därav blir mitt fokus i varje enskilda bostadsaffär att leverera bästa möjliga resultat som vidare resulterar i helnöjda och återkommande kunder. Jag erbjuder ett brett kontaktnät och hög kompetens. Jag anser att kvalité, professionellt utförande och hårt arbete är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för samtliga parter.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha tillbringat större delen av min ungdom och arbetsliv i Gävle/Sandvikenområdet är jag väl insatt med dess fördelar.

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina bostadsförsäljningar mestadels på digitala plattformar så som Hemnet, Hittahem, Bovision och vår egen hemsida skandiamaklarna.se Utöver detta så jobbar jag med annonsering i sociala medier, Facebook och Instagram är två mycket intressant kanaler där man når extremt många presumtiva köpare.

Om jag säljer en bostad som lämpar sig mer åt den äldre publiken, där det digitala intresset tenderar att vara mindre, så jobbar jag även med annonsering i dagspress.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

Jonas Haglund Thornell har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Haglund Thornell?
Logga in och redigera din presentation här.