Jonas Danielsson, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Jonas Danielsson Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Jonas Danielsson, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

Jag ger mig aldrig förrän du är riktigt nöjd med din försäljning. Jag accepterar inte att du ska lämna en affär där du känner att mäklaren inte gett 100%. Vi jobbar tillsammans mot målet att slå ett nytt försäljningsrekord och att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Jonas från andra mäklare?

Efter 12 år som Fastighetsmäklare och över 1 000 lyckade försäljningar bakom mig har jag lärt mig exakt hur man ska lägga upp strategin för en lyckad försäljning för att slå försäljningsrekord. Min ambition är inte bara att få bostaden såld utan slå nya försäljningsrekord och få både köpare och säljare att bli lika nöjda. En lyckad försäljning och ett högt pris kommer inte av en slump. Det är väl genomtänkta strategiska val som ligger bakom en framgång.
Varje kund till mig är en kund för livet och ser gärna långsiktiga relationer där jag kan vara bollplank även långt efter affären är avslutad.
Jag lovar aldrig guld och gröna skogar utan ger rimliga värderingar och en bra grund för att känna sig trygg för att både kunna köpa eller sälja först.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i området i över 12 år känner jag till alla fördelar och vad både köpare och säljare tycker är viktigt. Bostadsmarknaden i området är idag stabil med ökat efterfrågan och ökat utbud med nyproducerade bostäder. Attribut som sjöutsikt, fria öppna lägen, ingen insyn, hiss och balkong slår alltid högst.

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

Jag tar fram en unik marknadsföringsplan för varje objekt. Det som är viktigt är att identifiera målgruppen/segmentet som är aktuell för just er bostad. Sen därefter lägga upp en plan hur vi ska nå den kundgruppen på bästa möjliga sätt för att få så högt pris som möjligt. Uttrycket att "en bostad säljer sig själv" är inte lika självklart längre. Vill man nå det högsta priset så gäller det att inte lämna någonting till slumpen. Varje beslut i en försäljningsprocess är extremt viktigt och en väsentlig del i strategin för att nå det högsta priset

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

JONAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JONAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonas Danielsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Danielsson?
Logga in och redigera din presentation här.