Johanna Staaf, Mäklare på BOSTHLM

Johanna Staaf Mäklare på BOSTHLM

Johanna Staaf, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

Jag prioriterar kvalitet före kvantitet och ser till att lägga fullt fokus på den affären jag har igång. Detta har lett till flertalet rekordpriser, återkommande kunder och fina rekommendationer.

Vad skiljer Johanna från andra mäklare?

Jag började jobba som fastighetsmäklare sommaren 2017, precis lagom inför att marknaden tog en vändning. Detta har lett till att jag, bättre än många andra, vet hur jag ska jobba med mina säljare och köpare för att sy ihop en affär trots en nedåtgående marknad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är aktiv i Stockholms innerstad och jag har på senaste tiden märkt av att prisnedgången som varit sen hösten 2017 äntligen har landat hos de allra flesta. Vilket har lett till en annan typ av rullning igen, inte en prisuppgång, men en rullning på marknaden igen.

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen publiceras på samtliga bostadssidor på nätet, på fler sidor än vad du visste fanns. Men även genom direktmarknadsföring på Facebook och Instagram. Där når vi ut till omkring 3 gånger fler än via Hemnet!

Dessutom jobbar jag med vårat befintliga spekulantregister. Som Stockholms snabbaste växande bolag så har vi på BoSthlm garanterat en köpare till dig!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

JOHANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
JOHANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOHANNAS PROSPEKT
Johanna Staaf har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Staaf?
Logga in och redigera din presentation här.