Johanna Peltomäki, Mäklare på MOHV Täby

Johanna Peltomäki Mäklare på MOHV

Johanna Peltomäki, Mäklare på MOHV Täby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

Jag har arbetat framgångsrikt jobbat som mäklare sedan -14 och drivs av att skapa affärer. Jag tror att testa nya vägar leder till framgång. 2019 valde jag att förverkliga en dröm av att driva ett eget mäklarkontor och gick därmed in som delägare i MOHV Täby tillsammans med min kompanjon. Vi har gemensamt skapat ett nytt koncept och tanke för hur din bostadsförsäljning ska gå till på bästa möjliga vis. Vi är övertygade att det konceptet gör att du får maximalt betalt för din bostad. Vi arbetar mycket med att designa och paketera din bostad för att attrahera så många köpare som möjligt. Med rätt paketering och marknadsföring ser jag till att din bostad blir såld till högsta möjliga pris.

Vad skiljer Johanna från andra mäklare?

Jag har sålt i ett brett spektrum av bostäder, allt mellan 2 - 33 mkr. Många av dem har varit i ett premium-segment. Jag älskar att testa och lära mig nya saker, något som jag tror är en av grundbultarna för framgång. Jag har publicerat flest annonser och fått flest rekommendationer av de områden som jag tidigare varit verksam i. Jag har också medverkat i en podcast om köp och försäljning av bostadsrätter. Jag har ett stort engagemang i de affärer jag har och ger inte upp om det mot all förmodan skulle gå trögt, då finner vi nya vägar tills din bostad är såld.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som mäklare i norrort i snart 5 år. Jag har fokuserat på Danderyds kommun och är en expert i den kommunen. Sedan starten av MOHV Täby 2019 har jag valt att fokusera på min kära hemkommun Täby. Jag är uppvuxen här och bor fortfarande kvar. Täby utvecklas enormt och jag tror starkt på den utvecklingen. Att få hjälpa till att förmedla bostäder i denna utvecklingsprocess känns väldigt roligt och spännande. Bostadsmarknaden i Täby har en attraktiv puls och det finns många fördelar att bo här. Kombinationen av närhet till natur som stadsliv älskar jag.

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

Vi tror starkt på digitala plattformar. MOHV är ett modernt varumärke och vill också positionera sig därefter. Vi finns givetvis på MOHV.se, Hemnet. MOHV Täby har en egen sida på Instagram och Facebook som vi märker ger en stor interaktion mot köpare och säljare. Vi har också smart marknadsföring via sociala medier där vi styr flödet mot de som tittat på liknande bostad förut. Självklart är också ett bra verktyg att annonsera via word-of-mouth, dvs. att vi pratar mycket om våra bostäder och framhåller det bästa med dem.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

JOHANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOHANNAS PROSPEKT
Johanna Peltomäki har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Peltomäki?
Logga in och redigera din presentation här.