Johanna Koberg, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Johanna Koberg Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv därav är valet av fastighetsmäklare inget som skall lämnas åt slumpen. Du skall ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare.

Vad skiljer Johanna från andra mäklare?

Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder.
Min eftersträvan är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bromma är ett underbart ställe att flytta till oavsett vad du söker. Med brett utbud av såväl kommunal trafik, flygplats, köpcentrum, restauranger och skolor för alla åldrar. Vi har stort utbud av bostäder och ligger med knappa minuten från Stockholms innerstad. Bromma är fullt av natur och grönska samt vackra badplatser och koloniområden.

Bostadspriserna i Bromma har varit stabila under våren och flera områden har kommit ikapp de priser vi såg förra året. Vi ser att priserna fortsätter uppåt i en positiv riktning. Efterfrågan är stor på såväl villor som bostadsrätter och hit söker sig personer i alla åldrar och olika skeden i livet. Det finns en bostad för alla i Bromma!

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

Allt detta ingår i marknadsföringen:
1. Matchning i vårt spekulantregister där spekulanternas önskemål jämförs med er fastighet. En noggrann bearbetning av vårt kundregister ökar möjligheterna att hitta spekulanter i rätt köpläge, vilket i sin tur ökar möjligheterna till ett högt slutpris. Med hjälp kundregistret kan vi även hitta köpare från andra delar av landet.
2. Annonsering via SMART i sociala medier, Ensamrätt i Sverige med upp till 2.5 – 3 gånger fler träffar på objektet på SvenskFast.se. Upp till 15 annonsverisoner som via algoritmer skräddarsys för specifika målgrupper. Annonsversionerna optimeras varje timme, dygnet runt.
3. Fotografering av professionell bostadsfotograf. Bilderna kommer användas på webben, i visningsmaterialet, för annonsering etc.
4. Exponering på hemnet.se och vår egen webbplats svenskfast.se.
5. Till salu-skyltar i A4 och/eller A3 format med bilder och information om bostaden visas i våra egna skyltfönster och på SEB:s kontor på Brommaplan.
6. Exponering i vår egen bostadsapp Hitta Hem för iPhone, iPad och Android och på vår mobilsajt mobil.svenskfast.se.
7. Exklusivt visningsmaterial – tryckt prospekt med tjockt matt omslag.
8. Vår bevakningstjänst på svenskfast.se där spekulanter kan anmäla sitt intresse för olika typer av bostäder. Matchningen skickas ut via mail och/eller sms.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-08-14.

JOHANNA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Johanna har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Koberg?
Logga in och redigera din presentation här.