Johanna Håkansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Johanna Håkansson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Johanna Håkansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

I mitt arbete som fastighetsmäklare jobbar jag med ett stort engagemang, detta för att alltid överträffa mina kunders förväntningar för att de i slutändan ska bli så nöjda att jag blir det självklara valet när det är dags att göra nästa affär.

Jag anser även att en mäklare bör vara mycket lyhörd och flexibel för att på bästa sätt anpassa försäljningen utefter just dina behov och önskemål - detta för att du som anlitar mig ska bli 100 % nöjd!

Vad skiljer Johanna från andra mäklare?

Jag har många års erfarenhet från servicebranschen och jag har sedan barnsben tävlat aktivt inom hästhoppning. Min tävlingsinstinkt tillsammans med mitt stora intresse för att hjälpa människor gör att jag alltid jobbar för att, utifrån dina mål, nå bästa möjliga resultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra Centrum, ett område där du får det bästa av båda delar: naturen och närheten in till city!
Jag är själv bosatt i området vilket jag ser som en stor fördel både gällande tillgänglighet och lokalkännedom vilken ger en extra trygghet till mina kunder.

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje bostad efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i.

På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis syns vi även på hittahem.se, och med direktreklam i området samt i skyltfönster med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-03.

JOHANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
JOHANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Johanna Håkansson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Håkansson?
Logga in och redigera din presentation här.