Johan Svensson, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Johan Svensson Mäklare på ERA

Johan Svensson, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Jag ser till att du får bäst betalt för din bostad. Mitt driv, mitt engagemang och min känsla för marknadsföring är tre bidragande faktorer till att det gått så bra för mig. Jag vet hur du skall marknadsföra din bostad på bästa sätt och detta medför att du som kund får bättre betalt.

Vad skiljer Johan från andra mäklare?

Jag är avslappnad, jordnära och lätt att kommunicera med. Dessa egenskaper gör att mina kunder känner sig trygga med mig genom hela processen. En annan framgångsfaktor är att jag jobbar otroligt hårt och jobbar man hårdare än sina konkurrenter så brukar man oftast vinna.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag utgår från vackra Kungälv och här sker det flesta av mina försäljningar. Det är otroligt kul att arbeta i ett Kungälv som hela tiden växer. Marknaden här är bra, många nya bostäder byggs och inflyttningen är stor. Kungälvs nya köpcentra Kongahälla Center tror jag har vart ett rejält uppsving för kommunen. Nu behöver inte längre ungdomarna flytta ifrån Kungälv och in till Göteborg, allt finns i Kungälv samtidigt som Göteborg är nära tack vare bra kommunikationer. Kungälv kommer bara växa och växa!

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Hur jag marknadsför mina bostäder är något jag avslöjar till mina kunder. Jag har mina trix för att nå ut med marknadsföringen och detta är ett område där jag känner att jag ligger i absolut framkant. Vill ni veta mer så får ni kontakta mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-01.

Johan Svensson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.