Johan Lind, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö

Johan Lind Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Johan Lind, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ekerö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare och förmedling av fastigheter, bostadsrätter, tomter och nyproduktion får du en bred kunskap om du anlitar mig. Förutom erfarenhet av förmedling av olika typer av boenden har jag även upplevt alla marknadsklimat och jobbar smart och effektivt i alla marknadsklimat.

Vad skiljer Johan från andra mäklare?

Jag vet hur viktig din bostadsaffär är för dig och att du är i behov av att veta hur din försäljning går. Därför håller jag dig som säljare alltid uppdaterad om vad som händer. Dagliga uppdateringar i hur försäljningen är något du kan förvänta dig om du anlitar mig som din mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Ekerö är det bästa stället att bo på. Du har allt du behöver i centrum och alltid tillgång till Mälaren och natur. Därför bor jag också på Ekerö med min sambo, dotter och hund. Ekerö är ni i en expansiv fas och vi ser att inflyttning och företagandet ökar, jag tror därför att Ekerö bara kommer att bli attraktivare med tid.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Generellt använder vi så många marknadsföringskanaler som möjligt, lokaltidning, Hemnet, Hittahem, riktad digital marknadsföring, sociala medier mm. Däremot tycker jag att det är viktigt att inte falla in i rutin och marknadsföra alla bostäder på samma sätt, olika typer av boenden kan kräva olika typer av marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-26.

JOHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JOHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOHANS PROSPEKT
Johan Lind har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Lind?
Logga in och redigera din presentation här.