Johan Hallquist, Mäklare på Mäklarhuset Täby & Danderyd

Johan Hallquist Mäklare på Mäklarhuset

Johan Hallquist, Mäklare på Mäklarhuset Täby & Danderyd
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Jag heter Johan Hallquist och är fastighetsmäklare på Mäklarhusets kontor i Täby / Danderyd. Jag har varit på samma kontor sedan 2006 och arbetat såväl som mäklarassistent som fastighetsmäklare och kontorschef. Nu fokuserar jag helt på mäkleriet och förmedlar med framgång allt från villor och bostadsrätter till tomter, gårdar och kommersiella fastigheter. Den långa erfarenheten jag vunnit under de många år jag varit i branschen är ovärderlig och jag har byggt upp ett kontaktnät som är utöver det vanliga. Jag har slipat på marknadsföringsargumenten, jag kan juridiken, jag kan det lokala området för jag har sålt här förut och jag har kunderna.

Gör dig själv en tjänst - Anlita någon som kan det här!

Vad skiljer Johan Hallquist från andra mäklare?

Jag började i branschen redan 1995 och drev då eget mäkleri i Stockholm. I början på 00-talet vidareutbildade jag mig till civilekonom på Stockholms Universitet och sedan 2006 har jag jobbat på Mäklarhuset i Norrort med fokus på Täby, Danderyd och Vallentuna.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 25 år i branschen varav de 14 senaste på samma kontor så känner jag gatorna och husen i mina områden som om de vore mina egna. Att på ett ärligt sätt kunna berätta om hur det är att bo i området är alltid mycket uppskattat hos de spekulanter jag träffar varje helg. Såväl Täby som Danderyd och Vallentuna är intressanta kommuner med vad många tycker är lagom avstånd in till Stockholm, eller möjligen Kista som är en stor arbetsplats. Var du än landar i Norrort finns det alltid unika egenskaper med området som gör att det är lätt att trivas.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Till skillnad från många andra i branschen så lämnar jag inga delar av mäklararbetet åt min assistent eller någon annan. Självklart är det proffsfotografer som tar alla bilder, men alla texter, visningar, kundkontakter, kontrakt och tillträde osv tar jag hand om själv. Vi på Mäklarhuset jobbar aktivt med "uppsökande" annonsering, dvs att annonsen hittar spekulanten istället för tvärtom, vilket statistiskt bevisat är en framgångsfaktor både när det gäller tid för försäljningen och när det gäller högre slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-28.

JOHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Danderyd
  • Täby
  • Vallentuna
JOHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Johan Hallquist har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Hallquist?
Logga in och redigera din presentation här.