Johan Arbenäs, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping

Johan Arbenäs Mäklare på SkandiaMäklarna

Johan Arbenäs, Mäklare på SkandiaMäklarna Jönköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Det som driver mig är att få göra mina kunder nöjda. Därför lämnar jag inget åt slumpen när det kommer till att förmedla en bostadsaffär och ger mig inte förrän både köpare och säljare är nöjda till 100 %.

Vad skiljer Johan från andra mäklare?

Motivationen att prestera och att vinna sitter djupt rotat i mig, mitt mål i varje bostadsaffär är att överträffa mina kunders förväntningar i varje aspekt av processen. Med ett brinnande engagemang så arbetar jag genomgående i hela bostadsaffären för att samtliga parter ska kunna gå ur den som vinnare. Nöjer ni er inte heller med att enbart göra en bra bostadsaffär? Tveka då inte på att höra av er oavsett om ni går i säljtankar eller enbart är nyfikna på hur bostadsmarknaden ser ut just nu.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag säljer bostäder i hela Jönköping med omnejd har jag en bred kunskapsbas och lokalkännedom. Jag träffar mycket kunder och kan på så sätt leda dem till just rätt område för dem.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Vad är viktigast för dig? Är det priset, hastigheten på försäljningen, eller rätt köpare? Utifrån dina önskemål så skräddarsys en marknadsföringsplan som på bästa sätt möter dina önskemål. I min arsenal av marknadsföringsredskap nyttjar jag för att nämna några; Hemnet, skandiamaklarna.se, Instagram och Facebook samt vårt breda spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

JOHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JOHANS PROSPEKT
Johan Arbenäs har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johan

JOHAN JOBBAR PÅ

Är du Johan Arbenäs?
Logga in och redigera din presentation här.