Joakim Nilsson Wihlbäck, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna

Joakim Nilsson Wihlbäck Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Joakim Nilsson Wihlbäck, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joakim?

Mäklartjänsten ser mångt och mycket väldigt lika ut på pappret men jag tror starkt på att vi mäklare kan påverka försäljningen på många olika sätt. Det jag kan tillföra personligen till försäljningen är ett väldigt noggrant och personligt arbete med spekulanterna, alla spekulanter är olika och behöver bemötas i enlighet med vad de tycker är viktigt. Du får även tät återkoppling, extremt hårt arbete, fullt fokus och maximalt betalt!

Vad skiljer Joakim från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att jag alltid anpassar mig efter kunden. Självklart ser jag till säljarens intressen och anpassar tidsplan och produkt efter vad som passar bäst. Det viktigaste tror jag dock är mitt arbete med spekulanterna. Jag är helt övertygad om att människor är olika och måste därför hanteras på olika sätt och få exakt det bemötande och information som passar just för den personen. Där är jag svårslagen och det är min stora styrka som mäklare!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag bor själv i Solna och trivs otroligt bra och känner till kommunens alla fördelar, smultronställen och vart närmsta kommunikation finns. Jag är en superlokal mäklare som lever i den kommun jag är verksam i vilket jag tror är en stor fördel.

Hur marknadsför Joakim sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hittahem.se, bovision.se, hemnet m.fl samt vår egna hemsidan. Utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier och på aftonbladet.se. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-07.

JOAKIM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JOAKIM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Joakim Nilsson Wihlbäck har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Joakim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Joakim

JOAKIM JOBBAR PÅ

Är du Joakim Nilsson Wihlbäck?
Logga in och redigera din presentation här.