Jim Canerstam, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Jim Canerstam Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jim Canerstam, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jim?

För mig är det som sker i mötet mellan människor nyckeln till framgångsrika affärer. I bostadsaffärer är det viktigt att både säljare och köpare får känna sig exklusiva och därför är mina ledord tillgänglighet, noggrannhet och engagemang.
Min tävlingsinstinkt bär jag med mig från karriären som elitidrottare, och den triggar mig varje dag till att ge dig som säljare så mycket som möjligt betalt för din bostad.

Vad skiljer Jim från andra mäklare?

Jag jobbar hellre personligt och nära ett färre antal personer än att ha mängder av okända spekulanter i listor. Att ta hand om sina kunder inför, under och emellan husaffärerna är viktigt för mig och jag tror på långsiktiga relationer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Varbergsmarknaden är het och många vill bo i vår fina kommun. Jag har bra koll på de olika områdena i kommunen och kan hjälpa spekulanter med frågor om var förskolor, skolor, butiker etc. finns och jag gillar den variation som Varberg erbjuder med både inland, kustboende och stad.

Hur marknadsför Jim sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar marknadsförs på alla sätt man kan önska. Vi har annonsen på vår hemsida, den sitter i våra fönster och även i andra skyltfönster i stan. Givetvis marknadsför vi den på Hemnet, men vi jobbar också mycket med annonsering i sociala medier, där vi tycker oss få bra utdelning genom både Facebook och Instagram. I Hallands Nyheter har vi också annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-06.

JIM SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

JIM ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Jim Canerstam har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jim

JIM JOBBAR PÅ

Är du Jim Canerstam?
Logga in och redigera din presentation här.