Jessica Winter, Mäklare på Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Jessica Winter Mäklare på Mäklarhuset

Jessica Winter, Mäklare på Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Är målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har varit i branschen sedan 2010 och verksam på Mäklarhuset sedan 2014. Med snart 15 års erfarenhet inom service och försäljning kommer jag tryggt att guida er genom processen, vare sig ni önskar köpa eller sälja bostad så finns jag alltid tillgänglig för frågor.

Vad skiljer Jessica Winter från andra mäklare?

Varje försäljning är unik och jag anpassar mitt arbete efter just era behov. Har en förmåga att skapa trygghet som såväl säljare och köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i en smidig affär och i ett högt slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Har erfarenhet från hela Stor Stockholm och tar mig an varje uppdrag med stor entusiasm, som Kungsholmsbo älskar jag närheten till vattnet och därför klappar hjärtat lite extra för hemmakvarteren och Essingeöarna. Litet som stort, det är variationen och mötet med er kunder som gör detta till ett fantastiskt roligt yrke.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs ut på vår egen hemsida www.maklarhuset.se där den direkt matchas mot vårt stora och uppdaterade spekulantregister. Självklart annonseras även på Hemnet, som är den största bostadsportalen.

Utöver detta kan vi även erbjuda ett digitalt annonseringspaket. Våra tjänster innebär en smartare annonslösning genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp. Detta lockar ofta fler till visningen, vilket i många fall leder till fler som lägger bud och ett högre slutpris.
https://www.maklarhuset.se/essingen/medarbetare/jessica-winter?v=0

Har ni frågor om en av livets största affärer? Kontakta mig redan idag!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

JESSICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
JESSICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jessica Winter har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Winter?
Logga in och redigera din presentation här.