Jessica Toubal, Mäklare på HusmanHagberg

Jessica Toubal Mäklare på HusmanHagberg

Jessica Toubal, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Du ska anlita mig om du vill ha en engagerad mäklare som kommer göra allt och det lilla extra för att Du ska bli nöjd. Det finns ingen som arbetar lika hårt som jag och jag kommer att finnas där för dig under hela resans gång. Som pricken över i:et så kommer du även få bäst betalt.

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

Att jag är en av Sundbybergs mest anlitade mäklare är ingen slump. Jag arbetar väldigt hårt och lägger ner extremt mycket tid i varje affär. Min ambition är att få din bostad såld och överträffa mig själv och slå rekord. Jag är envis, serviceminded, och positiv. Det är något som jag drar stor nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. Att byta bostad är en av ditt livs största affär. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär. Jag brinner för mitt arbete och strävar alltid efter att vara påläst , positiv och närvarande, så att du som kund ska känna dig trygg.

Målsättningen är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär.
Jag kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar.


Mina områden är: Centrala Sundbyberg, Lilla alby, Hallonbergen, Rissne, Ursvik och Ör!
Välkomna att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i Sundbyberg i flera år och känner till hela områdets fördelar. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, butiker och kommunikationer. Sundbybergs priser har de senaste åren stigit med ca 10% och efterfrågan är väldigt stor!

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt! Själva annonsen syns på vår hemsida www.husmanhagberg.se, Hemnet, facebook, instagram samt lappning i området! Utöver detta publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister där jag har ca 200 nya kunder varje månad.
Bostadsbilerna tas av en professionell fotograf. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

JESSICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sundbyberg
JESSICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jessica Toubal har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Toubal?
Logga in och redigera din presentation här.