Jessica Sjölund (fd Gunnarsson), Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Jessica Sjölund (fd Gunnarsson) Mäklare på Fastighetsbyrån

Jessica Sjölund (fd Gunnarsson), Mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Jag är påläst, tror på rak kommunikation från början till slut och vill att du som kund ska känna dig trygg. Jag är dessutom väldigt resultatinriktad vilket leder till bästa pris.

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

År efter år har jag varit en av de absolut mest anlitade mäklarna i kommunen och det är jag på grund av att jag har nöjda kunder som rekommenderar mig vidare till sina vänner och bekanta.

Att jobba som fastighetsmäklare är både utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje bostadsförsäljning är unik. Det gör att varje försäljning måste anpassas efter kundens behov och det är viktigt för mig som mäklare att både säljare och köpare känner sig trygga i sitt livs kanske viktigaste affär. Med mig som driven och engagerad mäklare och Fastighetsbyrån som företag, kan jag erbjuda den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat i Sollentuna sedan 2013 och kan kommunenens alla områden och deras olika fördelar. Vi har stora variationer i utbudet och jag säljer villor, tomter, bostadsrätter och nyproducerade bostäder (nyproduktion). Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika sorters bostäder och jag vet hur vi ska nå ut till dem.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

När du anlitar mig så ser jag till att bostaden syns brett. Jag skräddarsyr även annonseringen efter din bostad och ser till att den når sina målgrupper på bästa sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-25.

JESSICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
JESSICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jessica Sjölund (fd Gunnarsson) har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Sjölund (fd Gunnarsson)?
Logga in och redigera din presentation här.