Jessica Plånborg, Mäklare på Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Jessica Plånborg Mäklare på Erik Olsson

Jessica Plånborg, Mäklare på Erik Olsson Gärdet & Östermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Engagemang är mitt löfte!

När jag förmedlar en bostad behandlar jag den i varje detalj och moment som om det vore min egen. Därför vänder jag på varje sten och lämnar inget åt slumpen från det första mötet fram till underskrivet avtal, eftersom det är vad jag själv skulle förvänta mig som säljare. Erik Olsson-metoden ger mitt personliga engagemang rätt förutsättningar för detta.

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

När du köper en bostad genom mig kan du vara trygg med att du vet allt om bostaden som jag och säljaren vet. När du anlitar mig för din egen försäljning kan du känna dig säker på att du gett din affär de allra bästa förutsättningarna. Trygghet ger resultat - resultat skapar trygghet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Full fokus på Gärdet som är ett underbart område som är byggt framförallt på 30-talet. Angränsande områden med annat årtal på byggnation är bortre delen av Gärdet och även Östermalm vackra byggnationer där många fastigheter är från förra sekeskiftet.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

För att skapa bäst rekrytering behöver mina säljares annonser finnas på så många ställen som möjligt. Digitalt finns vi på vår hemsida, Hemnet.se, bovision.se och hittahem.se. Utskick till ditt bostadsområde för att rekrytera köpare därifrån och även vårt kundregister där vi har aktiva köpare tillgängliga.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

JESSICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JESSICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jessica Plånborg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Plånborg?
Logga in och redigera din presentation här.