Jessica Palm, Mäklare på SkandiaMäklarna Karlstad

Jessica Palm Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Jessica Palm, Mäklare på SkandiaMäklarna Karlstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd i din bostadsaffär och jobbar stenhårt för en lönsam och smidig lösning genom kvalitativt arbete och fokus på detaljer. Du som kund ska få känna en trygghet genom hela processen - med vetskapen om att jag jobbar för att just du ska få ut högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

Jag har en gedigen grund med tio år i branschen och har flertalet gånger fått utmärkelser för min höga kundnöjdhet - för både säljare & köpare samt högsta slutpriserna på årsbasis avseende bostadsrätter och villa. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar alltid hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Karlstad, i området på Stockfallet och centralt på Norrstrand och har mycket god kännedom kring Karlstad med omnejd, och vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur vi bäst riktar in oss till dem.

Priserna för villor i Karlstad har ökat något under senaste året och det finns fortfarande en stor efterfrågan, vilket även gäller för bostadsrätter i centrala delar. Flertalet nyproduktionsprojekt kommer att stå färdiga under kommande året vilket kommer att bidra till den stora efterfrågan och flexibiliteten.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder marknadsförs på det stora boportalerna och brett via digitala lösningar. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamklarna.se, Hemnet, HittaHem, och vidare i digitala kanaler med annonsering på sociala medier, NWT och VF.
Vi skickar även ut direktreklam i samband med publicering och visning.

Utöver detta stora marknadsföringspaket, matchar jag även bostaden i vårt väl uppdaterade spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell husfotograf och vi har även möjlighet att styla bostaden via inredningsstylister. Har du ytterligare önskemål kring marknadsföring så ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-07.

Jessica Palm har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Palm?
Logga in och redigera din presentation här.