Jessica Brandt, Mäklare på Mäklarhuset Österåker

Jessica Brandt Mäklare på Mäklarhuset

Jessica Brandt, Mäklare på Mäklarhuset Österåker
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Vill kunden ha en mäklare med höga ambitioner som alltid ringer det extra samtalet och hela tiden driver affären framåt för bästa slutpris så ska kunden anlita mig. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

Det som skiljer är att jag alltid arbetar med skräddarsydd marknadsföring och arbetssätt för bästa pris vid försäljning av kundens bostad bostad. Jag gillar att arbeta och får ofta höra att jag alltid är lätt att få tag på och håller vad jag lovar. Det tror jag är avgörande för en lyckad bostadsaffär i dagens marknad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag inte är uppvuxen i Österåker så har jag lätt att se fördelarna ur ett köpperspektiv och kan sälja in kommunen. Österåker är en expansiv kustkommun med en blandning av bostäder vilket gör det extra kul att arbeta här. Efterfrågan i kommunen kommer inte minska ju mer det byggs ut och kommunikationerna förbättras.

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Bostadsaffären görs på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-07-29.

JESSICA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JESSICA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jessica Brandt har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Brandt?
Logga in och redigera din presentation här.