Jessica Backman, Mäklare på Bergmansmäklarbyrå

Jessica Backman Mäklare på Bergmansmäklarbyrå

Jessica Backman, Mäklare på Bergmansmäklarbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Hos oss på Bergmansmäklarbyrå står du som kund i centrum. I alla lägen.

Vi vet att det är engagemanget för dig och dina behov som är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Därför vägleder vi dig genom bostadsbytet på ett tryggt sätt - såväl mentalt som socialt och ekonomiskt. I praktiken innebär det att du förutom kompetensen, servicen och tryggheten som är kärnan i mäklaryrket, också får en mäklare med rutin och ett genuint intresse för dig och din situation. Kort sagt - väljer du oss när du ska sälja ditt nuvarande boende eller hitta ditt nästa kan du känna dig säker på att vi kommer att se dig. Att vi sätter människan i fokus.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vårt sätt att arbeta!

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

Med ett genuint intresse och engagemang för människor har jag hittat rätt i fastighetsmäklaryrket. Jag ser människan bakom bostaden i varje läge och vet hur viktig en bostadsaffär är för dig som kund. Vi på Bergmansmäklarbyrå erbjuder alltid:
- Genomtänkta bilder samt film på alla våra bostäder, även tagna med drönare
- Tryckta broschyrer
- Kostnadsfria värderingar
- Betald marknadsföring på sociala medier
- Välutbildad stylist med över 10 års erfarenhet
- Digital styling

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det finns många goda anledningar till att arbeta som fastighetsmäklare i Gävle med omnejd! Jag är övertygad om att det finns minst lika många anledningar till att #boigävle. Gävle och Gävleborgs län strävar efter att växa och erbjuder ett varierande utbud med villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter med mera. Med andra ord är dessa områden i en positiv utveckling för alla boende och för mig som fastighetsmäklare är ingen dag den andra lik - en härlig kombination helt enkelt!

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

Sedan Bergmansmäklarbyrå startade år 2014 har vi arbetat stenhårt med digital marknadsföring och sociala medier, då det är någonting som vi tror på och brinner för! Vi marknadsför alla våra bostäder på flertalet sociala medier. Utöver det så publicerar vi givetvis alla våra bostäder på flertalet bostadssajter såsom vår egna hemsida, Hemnet, HittaHem m.fl. Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd så därför anpassar vi oss självklart efter dig och dina behov!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-22.

Jessica Backman har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Backman?
Logga in och redigera din presentation här.