Jesper Karlsson, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Jesper Karlsson Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Jesper Karlsson, Mäklare på Properties & Partners Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jesper?

I varje bostad går jag in med fullt engagemang - med ett mål - att leverera kvalité hela förmedlingsprocessen igenom och försöka överträffa kundens förväntningar.

Vad skiljer Jesper från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är mitt engagemang och min tillgänglighet. Jag vet om att varje bostadsaffär är unik och kräver det lilla extra. Därför behövs ett 100%-igt engagemang från min sida och en tillgänglighet utöver det vanliga.

Jag arbetar dessutom under Properties & Partners unika koncept, med en bred och modern marknadsföring i fokus. Något som kompletterar mina egenskaper väldigt väl.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att arbeta som fastighetsmäklare i Norrköping är spännande. Efter att ha jobbat i branschen ett tag nu har jag lärt mig alla stadens gator och torg och framförallt hur man anpassar varje bostadsaffär utifrån vilket område bostaden är belägen i.

Hur marknadsför Jesper sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina bostadsförsäljningar på alla de stora bostadsportalerna och lite därtill. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-22.

Jesper Karlsson har 17 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jesper till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jesper

JESPER JOBBAR PÅ

Är du Jesper Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.