Jerry Johnsson, Mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan

Jerry Johnsson Mäklare på HusmanHagberg

Jerry Johnsson, Mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jerry?

Jag bor på Söder sedan många år och kan varje gata och varje förening. Genom ett stort personligt engagemang och lyhördhet för både säljare och köpare, skapar jag förutsättningar för en lyckad försäljning. Jag vill som mäklare ge parterna den trygghet som krävs för att genomföra affären.

Vad skiljer Jerry Johnsson från andra mäklare?

Högsta möjliga köpeskilling vid varje bostadsrättsöverlåtelse är mitt mål. Mina ledord är noggrannhet, effektivitet och ett seriöst samarbete som ska skapa förtroende mellan parterna. Med kunskap, lokalkännedom och affärsmässighet gör jag din försäljning till en lyckad vinstgivande affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Pulsen och atmosfären på Götgatan och Hornsgatan, eller lugnet vid vattnet i Hammarbyhamnen? Jag uppskattar båda och är säker på att de flesta känner likadant. Därför är Södermalm fortsatt mest populärt bland bostadssökarna. Vi ser en fortsatt hög efterfrågan på alla storlekar av lägenheter och kanske kommer nya gator att växa i popularitet när T-banan på Södermalm byggs ut och när Barnängsområdet bebyggs med ca 1700 nya lägenheter inom kort.

Hur marknadsför Jerry sina bostadsförsäljningar?

Tillsammans med dig som säljare tar jag fram en anpassad marknadsföring som ger din lägenhet de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga köpeskilling.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-03-27.

JERRY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
JERRY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
JERRYS PROSPEKT
Jerry Johnsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jerry till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jerry

JERRY JOBBAR PÅ

Är du Jerry Johnsson?
Logga in och redigera din presentation här.