Jens Falkenå, Mäklare på Estate Fastighetsbyrå

Jens Falkenå Mäklare på Estate Fastighetsbyrå

Jens Falkenå, Mäklare på Estate Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jens?

Jag är registrerad mäklare sedan 2005. I bakgrunden av mitt fastighetsmäkleri har jag arbetat som civilekonom i olika företag i svenskt näringsliv. I egenskap av att arbeta som egenföretagare i Estate Fastighetsbyrå har jag möjlighet att fokusera på ett mindre antal försäljningar i taget och ge mina kunder ett 100% engagemang. Våra ledord är " med mer omtanke..."

Vad skiljer Jens från andra mäklare?

Förutom 13 års erfarenhet fastighetsmäklare är jag även Civilekonom. Detta ger mig en bred kompetens att hantera samtliga mina kunders frågor och funderingar gällande såväl fastigheter, ekonomi och juridik.

Vi arbetar endast med ett fåtal objekt åt gången och kan därför ge ett större engagemang som i slutändan resulterar i bättre priser.

På Estate Fastighetsbyrå är vi alltid två registrerade fastighetsmäklare som arbetar med din bostad. Både på visningar och i kundkontakt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi på Estate Fastighetsbyrå sitter på Östermalm i Stockholms innerstad, men jobbar med försäljningar i hela Storstockholm. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och känner väl till hela Stockholms innerstad samt kranskommuner.

Hur marknadsför Jens sina bostadsförsäljningar?

Primärt är det internetbaserad marknadsföring som vi når våra kunder med. Vi finns med på alla större marknadsplatser och använder den tryckta annonseringen olika på olika objekt för att nå samtliga spekulanter som tänkbart kan vara intresserade av just ditt objekt.

Vi arbetar med en mycket professionell fotograf som både fotograferar och bildbehandlar själv efter våra önskemål. Vi har även drönarfotografering för att förstärka det visuella intrycket ytterligare.

Vi presenterar sedan lägenheterna med broschyrer tryckta i hög kvalitet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-19.

JENS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JENS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jens Falkenå har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jens till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jens

JENS JOBBAR PÅ

Är du Jens Falkenå?
Logga in och redigera din presentation här.