Jenny Wallerfors, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Jenny Wallerfors Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jenny Wallerfors, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Efter flera års erfarenhet som Bank- och Försäkringstjänsteman kände jag att det var dags att komma närmare mina kunder! Jag har en bred erfarenhet av hela din bostadsaffär vare sig det gäller bank, försäkring eller försäljning. Jag är ung och driven samtidigt som jag har livserfarenhet i bland annat husbyggnationer då vi själva byggt ett lösvirkeshus i Lerum. Jag är bosatt i Lerum sedan 10 år tillbaka.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Mitt främsta fokus är att du som säljare ska känna dig trygg i ditt livs största affär, vare sig det handlar om en villa eller bostadsrätt. Jag lägger stor vikt på tydlighet, tillgänglighet och kommunikation genom hela processen för att du ska bli så nöjd som möjligt. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Lerum är en populär stad med mycket natur och rörelse. Läget nära Göteborg, Partille och Alingsås ger dig större arbetsfrihet med bekvämt pendlingsavstånd. Lerum är Sveriges hästtätaste kommun med gott om varierad natur så som sjöar, skogar och gårdar. Skolor och förskolor finns det gott om samt ett gymnasium för de äldre ungdomarna. Bostäder i Lerum intresserar både dem som redan bor i kommunen samt de som bor kring Göteborg - nära storstaden, men ändå långt ifrån storstadsstressen. Själv är jag före detta Göteborgare, bosatt i Lerums kommun sedan 10 år tillbaka och trivs fantastiskt.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra objekt på vår egen hemsida, på Hemnet, Facebook, Instagram och i lokaltidningen. Under sommaren och hösten har vi haft en drive då vi marknadsför våra objekt på Aftonbladet. Runt om i Lerum har vi också skyltar med våra objekt för en stark lokal närvaro.

Vi har även en kundansvarig som ringer runt på vårt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Våra bilder tas av en professionell fotograf för att dina broschyrer ska bli snygga och tilltalande.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

JENNY SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

JENNY ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Jenny Wallerfors har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Wallerfors?
Logga in och redigera din presentation här.