Jenny Wahlström, Mäklare på Erik Olsson Mölndal

Jenny Wahlström Mäklare på Erik Olsson

Jenny Wahlström, Mäklare på Erik Olsson Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Jag är uppvuxen på ett mäklarkontor och har själv varit i branschen på heltid sedan 2004 men gick fastighetsmäklarassistentutbildning redan 1998. Min långa erfarenhet av både fastigheter och bostadsrätter gör mig till en kunnig och påläst mäklare som är lyhörd och inte lämnar något i slupen är du välkommen att höra av dig till mig. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och få dig att känna dig i trygga händer genom hela processen.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

År 2012 blev jag årets "rookie" på kontoret och har efter det har jag arbetat som teamledare här på Erik Olsson och nu som "Senior advisor" på grund av min breda kunskap och erfarenhet. Jag vet vad som krävs när och är väl insatt i bostadsmarknaden och i hur den fungerar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Mölndals kommun och har stenkoll på bostadsmarknaden här och vad som är på gång i kommunen.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Förutom de självklara marknadsföringskanalerna som olika bostadssiter, kundregister, sökmotorer och sociala medier så är givetvis ens personliga kontaktnät en viktig del. Vi på Erik Olsson har ett stort gemensamt kontor i Göteborg där vi givetvis också hjälper varandra och tipsar om spekulanter som söker bostäder. Vi satsar också stort på lokal strategisk marknadsföring som jag gärna berättar mer om på ett möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

Jenny Wahlström har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Wahlström?
Logga in och redigera din presentation här.