Jenny Törnvall, Mäklare på HusmanHagberg Norrköping & Söderköping

Jenny Törnvall Mäklare på HusmanHagberg

Jenny Törnvall, Mäklare på HusmanHagberg Norrköping & Söderköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalité i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlita mig igen. Då har jag lyckats.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår alltid från vad som är viktigast för dig.
Jag har flera års erfarenhet som mäklare, i både uppgång och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan det mesta om omgivningarna, hur marknaden ser ut, vilka som vill bo här och hur din bostad syns bäst. Det ger trygghet för dig som kund genom hela din affär.
Genom att kombinera fördelarna med att ha stor lokalkännedom och att vara en rikstäckande kedja, kan vi på HusmanHagberg skapa de bästa förutsättningarna för att du ska bli nöjd med din bostadsaffär.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer jag att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan jag säkerställa att jag når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare och kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris.
Vi har ett omfattande spekulantregister som sträcker sig över hela landet, samtidigt som vi har koll på din lokala marknad och på spekulanterna som är relevanta för just dig.
Det första intrycket är helt avgörande. Jag använder mig av en professionell fotograf, riktigt bra bilder, ur rätt vinklar lyfter fram det bästa med din bostad.
Förutom bostadssiter som Hemnet, Bovision så visar jag din bostad på våra digitala kanaler, skyltfönster och sociala medier. Har du önskemål om att få din bostad marknadsfört i andra kanaler så ordnar jag givetvis det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

Jenny Törnvall har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Törnvall?
Logga in och redigera din presentation här.