Jenny Plöjing, Mäklare på Erik Olsson Sundbyberg

Jenny Plöjing Mäklare på Erik Olsson

Jenny Plöjing, Mäklare på Erik Olsson Sundbyberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Jag presterar alltid mitt yttersta för att finnas där för mina kunder i alla lägen och sätter stort fokus på kundens behov. För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela affärsprocessen. Utmaningar är något som triggar min vinnarinstinkt och därför ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar och nå högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Som mäklare är jag ung, hungrig och nytänkande vilket jag tror är en stor fördel på en marknad som är under ständig utveckling. Med hjälp av tidigare erfarenhet inom försäljning och service har jag insett vikten i att hårt arbete lönar sig vilket jag har tagit med mig in i min roll som mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Sundbyberg vilket gör att jag känner till och kan väldigt mycket om området. Därför föll det sig väldigt naturligt för mig att välja Sundbyberg som mitt fokusområde. När man söker bostad tittar man relativt brett vilket gör att många som kommer på mina visningar i Sundbyberg inte är från området. Då är det extra viktigt att kunna presentera områdets alla fördelar för att kunden ska känna sig trygg och hemma med sitt framtida köp.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Jag vet att föreberedelser är A och O i en bostadsaffär. Därför tycker jag att det är viktigt att marknadsföra sin försäljning på rätt sätt och i ett tidigt skede. Jag använder mig mycket av socialamedier, vilket vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är absolut störst på. Jag använder och publicerar även din bostad via dom största marknadsföringskanalerna. Utöver exponering digitalt använder jag även mitt spekulantregister, där köpare som varit på mina tidigare visningar av liknade objekt blir meddelade om just din bostad. Eftersom vi är en av de marknadsledande aktörerna i Sundbyberg så träffar jag mycket folk vilket jag använder mig utav.
Bostadsbilder är något som jag personligen tycker är väldigt viktigt eftersom det är första intrycket kunden får av din bostad. Av den anledningen jobbar jag endast med professionella fotografer som kan sitt jobb och vet hur man får till bilderna på bästa sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-29.

JENNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
JENNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jenny har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Plöjing?
Logga in och redigera din presentation här.