Jenny Häggström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jenny Häggström Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jenny Häggström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Jag är en driven och engagerad mäklare som gör mitt yttersta för att du som både säljer samt köper via mig ska vara nöjd med slutresultatet. Jag är den personliga mäklaren som ser och tar hänsyn till just dina behov.
Jag är trevlig och sympatisk som mäklare och jag håller stenhårt på att ärlighet varar längst och vill vägleda och ge er råd för att vi ska nå det bästa beslutet för just er.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Jag vill alltid göra mitt yttersta för att ni som kunder ska gå från affären med ett leende på läpparna och känna er nöjda. Jag jobbar alltid för att mina kunder ska få det resultat de vill ha oavsett om det är en snabb försäljning, ett högt slutpris eller köpare som känns rätt.
Jag tycker även att det är viktigt att lyssna, vi har två öron och en mun av en anledning, just för att ni ska kunna berätta vad ni vill och tycker är viktigt då detta skiljer sig från person till person.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat ett par år på marknaden här i Kristinehamn och Storfors kan jag bara säga att det är en marknad under utveckling och att den fortfarande är ung. Priserna har de senaste åren gått upp och även om de idag inte ökar i samma takt så är utvecklingen ändå stabil. Det är denna utveckling som är så spännande att vara med om.

Lokal kännedom är självklart a och o och jag lär mig hela tiden nya saker om området och städerna. Detta är en av våra styrkor, vi lär oss fortfarande och hänger med i det som händer i kommunerna.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Precis som ni vill! De vanligaste medierna vi marknadsför din bostad på är vår hemsida Svenskfast.se, på bostadssajten Hemnet.se, vårt skyltfönster samt våra sociala medier.
Vi har även ett omfattande spekulantregister som vi matchar din bostad mot för att hitta ytterligare intressenter.

Vi jobbar med en proffsfotograf för bästa bilderna som sedan läggs ihop med annonsen i våra professionella visningsprospekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-25.

JENNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JENNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jenny Häggström har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Häggström?
Logga in och redigera din presentation här.