Jenny Borgström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jenny Borgström Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jenny Borgström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Med över 20 år i mäklaryrket - hela tiden i Trelleborgs Kommun - har jag en stor del av mitt hjärta i såväl yrket som kommunen. Mitt mål med varje affär har alltid varit att såväl köpare som säljare ska gå nöjda ifrån den. Jag känner stor tacksamhet att få vara en del av när människor gör en av sitt livs största affär. Ärlighet och ödmjukhet är något jag värderar högt och många kunder känner stor trygghet i min stora byggnadsteknik-kunskap. Rekommendationer från kunder håller mitt namn levande i stan och numera är de flesta av mina försäljningar rekommendationer från tidigare kunder. Varmt välkommen att höra av dig om du går i flytt-tankar:-)

Vad skiljer Jenny Borgström från andra mäklare?

En bostadsaffär är bland de största och viktigaste affärerna i ditt liv och därför är valet av fastighetsmäklare inget man ska lämna åt slumpen.
Du som kund ska vara kräsen och du som kund ska ställa krav, höga krav i ditt val av fastighetsmäklare.
Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen för dig och din bostad oavsett vilken marknad som råder och jag skapar en anpassad försäljningsplan för just din bostad. Min ambition är också att alltid arbeta på det sätt som ger dig som säljare en trygg affär och bäst betalt.
Jag ger alltid det där lilla extra för att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Med affärsmässighet och stort engagemang inför uppgiften och med ett nytänkande och omtänksamt arbetssätt hoppas jag också kunna överträffa även era förväntningar.
Min målsättning är självfallet att ni som säljare och som köpare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta så att jag kan få äran att hjälpa även dem med att få en trygg affär och bäst betalt.
Varmt välkomna att kontakta mig så pratar vi bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Har arbetat som fastighetsmäklare i Trelleborg i drygt 25 år och känner därför till Trelleborgs alla områden, fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.
Jag vet hur nära det är till alla förskolor, skolor, caféer, matbutiker och all kommunikation.
Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem. Prisutvecklingen i Trelleborg har varit positiv och den trenden verkar hålla i sig givet Trelleborgs fortsatta och stadiga expansion.
Trelleborgs Centralstation och den utbyggda motorvägen underlättar för de som behöver pendla och i linje med det ökar kommunens attraktionskraft. Fler vill flytta till Trelleborg vilket är fantastiskt roligt.
Trelleborg går en spännande tid till mötes, inte minst med tanke på projektet Kuststad 2025 som har för avsikt att profilera Trelleborg som en kustnära stad med närhet till hav och natur.
Detta projekt bidrar också till Trelleborgs attraktionskraft. Trelleborg är en vacker stad med många pärlor som bidrar till idyllen.
Hur många ska du upptäcka?

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling kan som enda mäklare i Sverige erbjuda SMART i samarbete med CCT, ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer.
SMART identifierar och engagerar de troligaste köparna av din bostad, exponerar bostaden i de populäraste kanalerna och plattformarna och dessutom kan du följa kampanjen live.
Resultatet är tydligt, fler som intresserar sig för din bostad vilket ökar chansen för en snabbare försäljning OCH till ett högre slutpris.
Givetvis marknadsför vi din bostad i tryckt media, på vår hemsida www.svenskfast.se samt på Hemnet. Som komplement till ovanstående marknadsför vi även din bostad på vår egen Facebook-kanal samt på vårt InstaGram-konto.
Anlitar du Svensk Fastighetsförmedling syns din bostad mer, mycket mer eller mest.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

JENNY SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Svedala
 • Trelleborg
 • Vellinge
JENNY ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jenny Borgström har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Borgström?
Logga in och redigera din presentation här.