Jennifer Johansson, Mäklare på MOHV Malmö

Jennifer Johansson Mäklare på MOHV

Jennifer Johansson, Mäklare på MOHV Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jennifer?

Jag brinner för utmaningar och jag är säker på att nyckeln till en lyckad bostadsaffär går via en mäklare som är lyhörd och engagerad. Det är givna egenskaper hos mig!

Vad skiljer Jennifer från andra mäklare?

Jag har en driftighet som sticker ut i mängden. Jag är nöjd när jag har gjort mitt yttersta för att du ska få så bäst betalt som möjligt för din bostad och självklart när affären har gått i lås på ett smidigt och tryggt sätt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Malmö är en otroligt trevlig stad med närhet till både grönska och en pulserande stadskärna med stort utbud.
Jag ser positivt på bostadsmarknaden och jag upplever att den är stabil. Vilket jag kan återspegla i mina och kontorets tidigare försäljningar.

Hur marknadsför Jennifer sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alla mina bostadsannonser där potentiella köpare finns, det vill säga - på alla bostadssajter och sociala medier. Analoga utskick i området och kringliggande område görs också. Den viktigaste källan som jag arbetar flitigt med är de kunder som jag vet är aktiva i bostadsletandet, där jag redan har deras preferensramar och lätt kan bjuda in till visning.
Under visningen får alla visningsdeltagare ett prospekt som är framtagna av professionella fotografer och är i ett exklusivt material, som spekulanterna kan ta med sig hem och bläddra i medans de funderar på sitt kommande bostadsköp.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-22.

Jennifer Johansson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jennifer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jennifer

JENNIFER JOBBAR PÅ

Är du Jennifer Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.