Jennifer Hartzell, Mäklare på Mäklarhuset Västervik

Jennifer Hartzell Mäklare på Mäklarhuset

Toppmäklare 2018
Jennifer Hartzell, Mäklare på Mäklarhuset Västervik
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jennifer?

För mig som mäklare är det viktigast att få nöjda kunder, därför tar jag mig tid för att lyssna. Vad är viktigast för dig? Oavsett om det är högsta möjliga slutpris, snabb process, eller något annat så gör jag mitt yttersta för att uppnå detta. Jag är positiv och har lätt för att se saker och ting ur en positiv synvinkel, vilket är bra som mäklare då man ska framhäva det positiva.

Jag har lyckan att vara en del av Mäklarhuset, mäklarkedjan som vågar tänka nytt och alltid strävar efter att ligga i framkant. Detta passar mig utmärkt då jag inte är rädd för att testa nya metoder och sätt att göra saker på.

Vad skiljer Jennifer från andra mäklare?

Jag tror att jag i många fall är villig att gå steget längre för att få nöjda kunder. Jag tar mig tid för varje kund, är noggrann och lättillgänglig. Det är viktigt att jag som mäklare är anpassningsbar då ingen affär ser exakt likadan ut. Du som säljare har olika behov och önskemål och jag gör alltid mitt yttersta för att uppnå dessa. Jag försöker alltid att vara nytänkande och öppen för nya sätt att arbeta.

Mäklarhusets unika tjänster gör också att jag kan erbjuda saker som inte mina konkurrenter kan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är både född och uppvuxen här i Västervik så jag kan det mesta om den här härliga kuststaden. Jag vet hur man lockar köpare till de olika områdena och vad dessa har att erbjuda samt närhet skolor, mataffärer, promenadstråk m.m. Alla områden har sin charm och det gäller att se det som är bra och lyfta fram detta i bostadsannonsen. Detta är något som kommer naturligt hos mig då jag alltid försöker se det som är bra och inte det som är dåligt.

Hur marknadsför Jennifer sina bostadsförsäljningar?

Först och främst är det viktigt att din bostad framställs på allra bästa sätt. Våra bilder tas av en proffsfotograf för bästa kvalitet. Om behovet finns kan du även få tips innan fotograferingen om hur du bäst stylar din bostad för att framställa den på bästa sätt. Bilderna är det första som lockar dina kommande intressenter.

När bilderna är tagna och texterna skrivna är det dags för publicering. Först och främst visar vi upp din bostadsannons i vårt skyltfönster här i Galleria Storgatan i Västervik - Ett fantastiskt bra skyltläge! Sedan fokuserar vi på att få ut din bostadsannons på Internet och i sociala medier. Det är här köparna finns. Bland annat kommer annonsen att visas på hemsida, maklarhuset.se/vastervik, Hemnet, Facebook, Instagram och Twitter. Listan kan göras mycket längre men jag sätter punkt där.

Inför visningarna sedan tar jag fram en snygg, stilren och informativ visningsmapp, vilka vi trycker upp hos tryckeriet för bästa kvalitet och känsla.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

JENNIFER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jennifer Hartzell har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jennifer till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jennifer

JENNIFER JOBBAR PÅ

Är du Jennifer Hartzell?
Logga in och redigera din presentation här.