Jeannette Mattsson, Mäklare på Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Jeannette Mattsson Mäklare på Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Jeannette Mattsson, Mäklare på Kjell Johansson Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jeannette?

Jag har jobbat med skärgårdsobjekt i 15 år från Landsort upp till Arholma, även strandnära lägen i Mälaren och ner till Sankt Annas skärgård. Jag älskar mitt jobb och åtar mig alla uppdrag med stort engagemang. Jag förmedlar gärna fritidshus i alla prisnivåer. Ingenting är för litet eller stort, alla får samma personliga service.

Vad skiljer Jeannette från andra mäklare?

Varje hus ser jag som ett unikt projekt där varje fastighet har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig trygga och ambitionen är att nå det högsta försäljningspriset. Min ålder är också en positiv sak i detta yrke (50 år) då köpare känner sig trygga, man har erfarenhet och kan möta spekulanter på ett bra sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har mycket god lokalkännedom i södra skärgården där jag själv har ett fritidshus och har huserat sen slutet av 60-talet. En lokal kännedom är en viktig merit för att nå framgång i en försäljning.

Hur marknadsför Jeannette sina bostadsförsäljningar?

Hos Kjell Johansson Fastighetsbyrå får du den bästa och mest unika marknadsföring. Vi har vårt kontor på Götgatsbacken i Stockholm, vilket är bra då oftast en Stockholmare köper fritidshus i skärgården. Har man en lokal mäklare så syns man bara lokalt. Götgatsbacken är den mest befolkade gatan i Stockholm så exponeringen i våra skyltfönster ger utmärkt resultat. Vi har rejäla annonser i Dagstidningar, samt i exklusivare upplagor som DI Weekend, även annonser i Tidningen skärgården. Vi finns också med på ett flertalet mässor under året, den största är Båtmässan i Älvsjö där vi marknadsför kommande objekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-11-27.

Jeannette Mattsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jeannette till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jeannette

JEANNETTE JOBBAR PÅ

Är du Jeannette Mattsson?
Logga in och redigera din presentation här.