Jazmine Ohgami, Mäklare på Reveny

Jazmine Ohgami Mäklare på Reveny

Jazmine Ohgami, Mäklare på Reveny
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jazmine?

En riktigt lyckad bostadsaffär kännetecknas av att säljare, spekulanter och så småningom köpare känner sig trygga, välinformerade och delaktiga genom hela köpprocessen. Min ambition är därför alltid att mina kunder känner och vet att jag gjort allt och lite till för dem. Jag vill skapa de allra bästa förutsättningarna för en genomtänkt försäljningsstrategi och en trygg affär för att på så sätt nå ett så högt försäljningspris som möjligt. För att lyckas är jag därför noggrant förberedd, engagerad och flexibel för att anpassa mig efter mina kunders individuella behov.

Vad skiljer Jazmine från andra mäklare?

På Reveny bedriver vi en verksamhet med fokus på mäklaryrkets kärnvärden och relationen till kunderna. Vi sätter därför hantverket och det strategiska arbetet i första rummet. Allt vi gör från att sätta rätt ton på marknadsföringsmaterialet till att publicera våra annonser på rätt dag syftar i att nå ett så bra försäljningsresultat som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tillsammans har vi på Reveny över 50 år i branschen vilket gett oss mycket god kännedom kring Göteborg och dess olika stadsdelar. Som född och uppvuxen i Göteborg i kombination med flera års erfarenhet från mäklaryrket i Storgöteborg har jag skapat ett brett kontaktnät och lokalkännedom.

Hur marknadsför Jazmine sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är en stor och väldigt viktig del av en försäljning, det är den som hjälper oss att väcka intresse för objektet som ska säljas. Vi vill därför vara innovativa och tänka utanför ramarna. Utöver Hemnet och liknande annonsplatser har vi stor närvaro på sociala medier och i tryckt marknadsföring. Vi tänker också nytt när det gäller foto, film och presentation. Vårt material är oerhört uppskattat då våra säljare ofta uttrycker att vi får fram den rätta känslan i våra presentationer. Vi skräddarsyr varje enskilt objekts presentation och allt material tas fram inhouse med nära samarbete mellan mäklare, fotograf och vår creative director. Ta gärna en titt på vår hemsida!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-27.

Jazmine har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jazmine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jazmine

JAZMINE JOBBAR PÅ

Är du Jazmine Ohgami?
Logga in och redigera din presentation här.