Jaana Dahl, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Jaana Dahl Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jaana Dahl, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jaana?

Mitt driv ligger i att göra bra affärer! I varje affär strävar jag efter att alltid hålla en hög servicenivå gentemot mina kunder, säljare som köpare. Mitt mål är att varje affär ska kännas trygg, smidig och framförallt lönsam för dig som anlitar mig!

Jag rekommenderar dig starkt att träffa mig i ett personligt möte för att gå igenom det som är den bästa lösningen för just din affär!

Vad skiljer Jaana från andra mäklare?

Sedan 2005 har jag jobbat som fastighetsmäklare i Eskilstuna och jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare! Som person är jag noggrann, positiv och resultatinriktad. För mig är det viktigt att vara lyhörd och tillgänglig för både mina säljare och mina köpare. Att byta bostad är en stor affär därför får ingenting lämnas åt slumpen. Varje bostadsaffär är unik, att avsluta en affär med riktigt nöjda kunder är mitt mål i varje affär. Jag tycker att det är lika roligt att sälja en liten etta till förstagångsköparen som att sälja en villa åt ett par där barnen flyttat ut.

Mina tidigare köpare och säljare beskriver mig som driven, engagerad, kunnig, påläst och med koll på läget!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna viket gör att jag känner till varenda bostadsområde. Jag vet hur nära det är till skolor, förskolor, matbutiker, promenadstråk, busshållplatser etc.

Eskilstuna är en stad under ständig utveckling och under de senaste åren har det byggts mycket nytt och prisutvecklingen har varit positiv.

Hur marknadsför Jaana sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen sker till största del på internet. På internet syns vi på vår egen hemsida www.svenskfast.se och självklart på Hemnet.

Vi är också mycket aktiva i sociala medier och lägger ut tips och länkar på allt vi har till salu på både Facebook och Instagram. Målgruppsstyrd/riktad annonsering på nätet, sk. ”SMART” är också någonting jag jobbar väldigt aktivt med.

Utöver marknadsföringen på internet jobbar jag också aktivt med att hitta köpare. Jag ringer till kunder jag själv eller någon av mina kollegor träffat tidigare och tipsar om just din bostad. Jag gör också en sökning i vårt landsomfattande kundregister efter kunder som söker just det du har.

Fotograferingen av ditt hem som ska säljas tas alltid av en professionell fotograf och jag använder mig dessutom ofta av drönarbilder för att ditt hem ska exponeras i annonsen på bästa sätt. Självklart tar jag också fram visningsmaterial så som visningsbroschyr mm.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-30.

JAANA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
JAANA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jaana Dahl har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jaana till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jaana

JAANA JOBBAR PÅ

Är du Jaana Dahl?
Logga in och redigera din presentation här.