Jörgen Jönsson, Mäklare på Bjurfors Österlen

Jörgen Jönsson Mäklare på Bjurfors

Jörgen Jönsson, Mäklare på Bjurfors Österlen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jörgen?

Jörgen är snickaren som 2002 sadlade om och blev fastighetsmäklare, ett val som jag stortrivs med. Jag bor och arbetar på Österlen där jag har god lokalkännedom och är en välkänd och välrenommerad fastighetsmäklare med många återkommande kunder. Mina starka sidor som mäklare är att jag med fingertoppskänsla knyter ihop affärer med såväl säljare som köpare i fokus. Jag har god lokalkännedom och spetskompetens inom byggteknik, vilket många gånger kan vara avgörande faktor vid en försäljning då frågor kring detta ofta kommer upp på våra visningar.

Vad skiljer Jörgen från andra mäklare?

Min kunskap från tiden som byggnadssnickare som jag med fördel kan använda när spekulanter har byggtekniska frågor kring bostäderna jag förmedlar. Detta är en viktig del i att ni skall anlita mig som mäklare då rätt svar angående byggtekniska frågor kan skilja från att bara vara spekulant till att bli köpare av fastigheten på en visning.

Min envishet genom att aldrig nöja mig eller ge upp när tex en budgivning stannar upp utan försöker då hitta nya möjligheter och infallsvinklar som både köpare och säljare kan se fördelar med och då knyta i hop försäljningen med nöjda köpare och säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Österlen en mer spännande bostadsmarknad kan jag inte tänka mig att hjälpa människor för att hitta sin rätta drömbostad då här finns allt!
I de norra delarna i trakterna kring Brösarp, Ravlunda, Vitaby och Sankt Olof hittar man det kuperade och böljande vackra landskapet med öppet åkerlandskap och vacker bokskog mm.

I söder finns slätten med det öppna åkerlandskapet där utsikten är milsvid och på våren kan man se de gula rapsfälten breda ut sig över landskapet mellan byarna Borrby, Hannas, Hammenhög, Gärsnäs, Smedstorp mfl.

För de som vill komma nära havet finns alla de mysiga fiskelägena från Vitemölla i norr till Skillinge i söder och där i mellan erbjuds några av Sveriges vackraste sandstränder!

Österlen erbjuder det mesta av det bästa för de flesta!

Hur marknadsför Jörgen sina bostadsförsäljningar?

Vi på Bjurfors visar upp Er fastighet i de kanaler där vi hittar Er rätta köpare och det kan vara lite olika beroende på vad det är som skall säljas.
Genom att anlita Bjurfors får du den bästa exponeringen av din bostad. Vi får din bostadsannons att synas där spekulanter/köpare finns, på vår hemsida, Bjurfors.se men också på Hemnet, Hittahem, Bovision, Facebook, Instagram och på MäklarOfferter. Via våra spekulantregister hittar vi de kunder som söker bostad som din genom att de får ett mejl med information om att bostaden kommit ut till försäljning. Dessutom annonserar vi lokalt i ÖsterlenMagasinet och självklart syns din bostad i vårt skyltfönster på bästa läge i Simrishamn.
Bilderna av din bostad tas självklart av en professionell fotograf och den säljande texten för fastigheten skriver jag men med hjälp av dig och den historia du har för fastigheten. Självklart får du titta på bilder och läsa igenom texten för att godkänna innan vi lägger ut fastigheten med skarpt läge i våra marknadsföringskanaler.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

JÖRGEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jörgen har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jörgen till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jörgen

JÖRGEN JOBBAR PÅ

Är du Jörgen Jönsson?
Logga in och redigera din presentation här.