Jörgen Göransson, Mäklare på Residence Fastighetsmäkleri

Jörgen Göransson Mäklare på Residence Fastighetsmäkleri

Jörgen Göransson, Mäklare på Residence Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jörgen?

Jag älskar mäklaryrket. Engagemanget, möjligheten till en smart och kalasbra lösning, förståelsen och målsättningen att nå en uppgörelse där alla parten är nöjda. Efter mer än 1.300 förmedlade bostäder brinner jag för att hjälpa mina kunder. Att nu få möjligheten att både hjälpa mina kunder och mina kollegor att göra bra och sunda affärer driver mig.

Genom Erik Olsson Fastighetsförmedlings unika säljmetod och möjligheten att erbjuda mina kunder, som jag ser det, marknadens bästa och mest heltäckande mäklartjänst gör att jag med detta hälsar såväl nya som gamla kunder hjärtligt välkomna att kontakta mig när säljtankarna pockar på.

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi gemensamt ska nå en lyckad försäljning och hur du ska få bäst betalt för din bostad!

Välkommen!

Vad skiljer Jörgen från andra mäklare?

Engagemang, kunskap och lång erfarenhet bygger trygghet för både säljare och köpare. Dessa egenskaper tillsammans med Erik Olsson metoden ger att du kan förvänta dig ett bra resultat genom att anlita mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha hjälpt kunder i hela södra Skåne att hitta hem sedan 1990 känner jag såväl Lund som dess landsbygd mycket bra. Jag vet var skolorna finns, var cykelvägen leder och ofta även hur kommunikationerna är.
Bostadsmarknaden i Lund är en av de mest unika i Sverige. Mycket studenter, smart och tilltalande arkitektur blandat med nya moderna områden. Jag besitter också en stor kunskap om fastigheter på landsbygden i och omkring Lund, såväl som hela vägen ut på Österlen.

Hur marknadsför Jörgen sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt...
HittaHem, hemnet, erikolsson.se och sociala medier. Exakt hur vi gör får att nå flest spekulanter berättar vi mer om när vi ses vid ett möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-29.

JÖRGEN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Lund
JÖRGEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jörgen har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jörgen till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jörgen

JÖRGEN JOBBAR PÅ

Är du Jörgen Göransson?
Logga in och redigera din presentation här.