Izabella Höglund, Mäklare på SkandiaMäklarna Nacka

Izabella Höglund Mäklare på SkandiaMäklarna

Izabella Höglund, Mäklare på SkandiaMäklarna Nacka
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Izabella?

Jag strävar alltid efter att du som säljare ska känna en trygghet att anlita mig som fastighetsmäklare. Jag kommer att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt och tillsammans arbeta för att nå högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Izabella från andra mäklare?

Jag har många nöjda kunder sedan tidigare och jag lägger framförallt vikt på att säljare som köpare ska få en så smidig resa av försäljningsprocessen som möjligt. Jag lägger stort engagemang i att även hjälpa säljare hitta en ny drömbostad samt finnas där som ett bollplank hela tiden. Jag jobbar med smidighet, lägger ned mycket engagemang i varje kund för att få ett så högt slutpris som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat i Nacka med erfarenhet av flera olika typer av försäljningar kan jag med säkerhet säga att jag vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag tycker detaljerna runt en bostad är lika viktig som bostaden köparen ska flytta in i . Detta gynnar både köpare och säljare vid en försäljning, att jag som mäklare har koll på läget. Oavsett om man bor nära vatten, trafik, skolor eller centrum ska jag ha stenkoll på kommunikationerna och faciliteterna i närheten för att på så sätt kunna skapa bästa förutsättningar för att nå högsta slutpris.

Priserna har stabiliserat sig i Nacka sedan amorteringskraven både 2017 och 2018. Vi ser att fler rör sig i området och fler kommer på visningar. Detta indikerar på att det satt sig och att fler vågar köpa och sälja. Vi pratar gärna mer om marknaden här på vår hemmaplan med dig vid ett förutsättningslöst möte.

Hur marknadsför Izabella sina bostadsförsäljningar?

Jag försöker sträva efter att kunder får en känsla av exklusivitet. Att arbeta hos SkandiaMäklarna som är ett företag med premium-känsla gör att jag har rätta verktyg för att kunder även ska känna att försäljningen blir proffsig och trygg.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

IZABELLA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
IZABELLA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
IZABELLAS PROSPEKT
Izabella Höglund har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Izabella till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Izabella

IZABELLA JOBBAR PÅ

Är du Izabella Höglund?
Logga in och redigera din presentation här.