Ivana Madura, mäklare

Ivana Madura Mäklare

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ivana?

Jag är en positiv och personligt engagerad mäklare med flera års erfarenhet i branschen. Jag har också förmånen att ha världens roligaste jobb! Alla härliga människor jag möter, utmaningen i varje unik affär och viljan att leverera gör att jag stormtrivs. Att vara den mäklaren som gör det där lilla extra är en självklarhet för mig!

Vad skiljer Ivana från andra mäklare?

Jag drivs av att alltid prestera på topp och leverera utmärkt service till mina kunder. För mig är det viktigt att såväl säljare som köpare känner sig välinformerade och trygga under hela försäljningsprocessen. Jag strävar efter långsiktiga samarbeten och mitt främsta mål i varje affär är att mina kunder ska vara så trygga och nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Jönköping med omnejd i 8 år känner jag till områdets alla fördelar och vad köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till caféer, skolor, gym, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.
Jönköping med omnejd har varit och är fortfarande i ett expansivt skede.
En stad som växer allt mer för varje år och känns mer och mer som en storstad men ändå har småstadskänslan kvar. Inne i city har nya stadsdelar vuxit fram och ytterligare nya är på gång.

Hur marknadsför Ivana sina bostadsförsäljningar?

Traditionell annonsering skjuter brett mot alla, oavsett om de är intresserade eller inte. Mäklarhuset Smart® annonsering använder modern teknik för att se till att din bostad matchas och syns för både aktiva och passiva spekulanter, som är rätt för just din bostad. Mäklarhuset erbjuder tre paket som med modern och intelligent teknik gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Kombinera med Social annonsering och få en smartare annonslösning som genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp lockar fler till visningen och fler som budar. Till följd av det kan vi se ett högre slutpris. Svårare är det inte.

Vi erbjuder dessutom bostadsvisning i VR.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-03.

IVANA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
IVANA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ivana Madura har 13 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ivana till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ivana

Är du Ivana Madura?
Logga in och redigera din presentation här.