Isabelle Tonström, Mäklare på HusmanHagberg Linköping

Isabelle Tonström Mäklare på HusmanHagberg

Isabelle Tonström, Mäklare på HusmanHagberg Linköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Isabelle?

Jag kommer göra mitt absolut yttersta för att du ska få högsta möjliga betalt för din bostad genom att arbeta stenhårt under hela försäljningsprocessen vilket betyder att min envishet, min tävlingsinstinkt och min hunger att överträffa våra mål är avgörande för högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Isabelle från andra mäklare?

Det bästa med med detta yrke är att hjälpa folk att hitta hem. Bostäder må vara värt stora pengar men försäljningar är ofta förknippade med ovärdeliga minnen för de som bor där vilket gör att varje försäljning är MER än "bara" en försäljning och det tycker jag man ska ha med sin som fastighetmäklare under hela processen - dvs. hur skulle jag vilja att en fastighetsmäklare skulle vara vid försäljning av mitt hus.
Jag skräddarsyn processen så att försäljningen passar dig oavsett om det ska gå snabbt, säljas till bästa möjliga pris eller förberedas i lugn och ro. Det bästa för dig, är det bästa för mig. Jag är alltid tillgänglig per telefon och sms och jag finns där för dig som ett bollplank under hela förmedlingsprocessen. Till mig kan du vända dig oavsett om det är innan, under eller efter försäljningen. För mig är relationer viktigt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Linköping vilket gör att jag har kan omgivningarna, hur marknaden ser ut och vad som är bäst för just dig. Jag säljer både bostadsrätter och villor i Linköping med omnejd.

Hur marknadsför Isabelle sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonser lägger jag upp på vår hemsida www.Husmanhagberg.se och vi arbetar hårt för att ha hög exponering på Google genom att jobba med sökmotoroptimering. Utöver detta så använder jag mig självklart av Hemnet även BoVision.

Andra marknadsplatser är skyltfönster på vårt kontor som ligger mitt i city på Ågatan 23 samt även hos SEB i citykärnan och på Handelsbanken i Tornby. Vi matchar även våra objekt mot vårt spekulantregister som sträcker sig över hela landet vilket gör att vi kan nå målgrupper innan objektet kommer ut till salu.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-13.

ISABELLE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

ISABELLE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Isabelle har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Isabelle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Isabelle

ISABELLE JOBBAR PÅ

Är du Isabelle Tonström?
Logga in och redigera din presentation här.