Isabelle Badéa, Mäklare på MOHV Stockholm

Isabelle Badéa Mäklare på MOHV

Isabelle Badéa, Mäklare på MOHV Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Isabelle?

Fokuserad och förtroendeingivande mäklare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Ständigt tillgänglig och med stor passion för mäklaryrket vilket syns på mitt starka engagemang och min arbetsglöd under hela processen. Jag hanterar både våningar i innerstaden och fastigheter utanför med stor skicklighet. Kunderna brukar beskriva mig som " väldigt pålitlig, varm och engagerad person", ”saklig, vänlig utan att vara påträngande och energisk” och "lyhörd, socialt kompetent, affärsmässig och genuint intresserad". Lätt att tycka om och duktig på mitt yrke.

Vad skiljer Isabelle från andra mäklare?

Passionerad i mäklaryrket och genuint intresserad av människor - lägger mycket tid på alla mina spekulanter och vill alltid skapa en bra relation. Smarta strategier som skiljer sig från andra mäklare och som leder till högre slutpriser - dessa strategier berättar jag gärna mer om på plats. Gillar att tänka utanför boxen. Många känner ett starkt förtroende för mig och känner sig trygga med att lägga bud på mina lägenheter. Enormt driftig och ambitiös och alltid glad med ett positivt fokus!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit på marknaden i flera år och är en väldigt insatt och kunnig som alltid arbetar för att både säljare och köpare skall känna sig trygga och väl informerade i alla faser under processens gång. Utmanande marknad som driver mig till att hitta andra sätt att arbeta på för att fortsätta göra både mina säljare och köpare maximalt nöjda.

Hur marknadsför Isabelle sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina bostäder på Hemnet, MOHV samt riktad reklam i sociala medier. och även direktreklam. Stor betydelse har även mitt stora kontaktnät privat - är t ex ledare på Friskis och Svettis i Stockholms innerstad för ca 105 personer åt gången. Fin reklam!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

ISABELLE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
ISABELLE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Isabelle Badéa har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Isabelle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Isabelle

ISABELLE JOBBAR PÅ

Är du Isabelle Badéa?
Logga in och redigera din presentation här.