Isabella Lindell, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala

Isabella Lindell Mäklare på SkandiaMäklarna

Isabella Lindell, Mäklare på SkandiaMäklarna Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Isabella?

Med mitt personliga engagemang, min positiva inställning och ödmjukhet, kommer jag hjälpa dig med ditt livs största affär. Du som både säljare och köpare ska uppnå maximal kundnöjdhet är det jag drivs av och jag ser alltid till att göra det lilla extra för dig som kund!

Vad skiljer Isabella från andra mäklare?

Jag jobbar hårt för att nå bästa slutpris och är alltid med dig genom hela processen. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi bygger vårt arbete på god lokalkännedom, hög personlig service och kompetens. Vare sig du står i startgroparna till att sälja din villa eller vill köpa din första lägenhet är du välkommen in på en kaffe för att ställa frågor och få den vägledning du behöver.

Hur marknadsför Isabella sina bostadsförsäljningar?

Överallt! Bilderna superviktiga och därför erbjuder jag stylingkonsultation av proffs som en del i min offert. Bostaden exponeras på alla de marknadskanaler som erbjuds samt sociala medier som anpassas efter dina behov!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

Isabella Lindell har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Isabella till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Isabella

ISABELLA JOBBAR PÅ

Är du Isabella Lindell?
Logga in och redigera din presentation här.