Iréne Hildebrandt, Mäklare på Individa fastighetsmäkleri

Iréne Hildebrandt Mäklare på Individa fastighetsmäkleri

Toppmäklare 2017
Iréne Hildebrandt, Mäklare på Individa fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Iréne?

Jag arbetar personligt där alla uppdrag är unika. Entusiasm, erfarenhet och engagemang genomsyrar mitt arbetssätt där skönhet och kvalitet är ledstjärnor.

Vad skiljer Iréne från andra mäklare?

Allt jag gör skapas med omtanke där det personliga engagemanget och entusiasmen gör oss speciella. Mitt brinnande intresse och känsla för kvalitet gör att varje bostad jag får förtroendet att sälja presenteras på ett särskilt vackert sätt. Mitt framgångsrika team består av omsorgsfullt valda fotografer, inredare och assistenter som tillsammans utför ett fantastiskt arbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I 16 år har jag haft förmånen att sälja vackra bostäder. Under årens lopp har det blivit lite av en specialitet hos Individa, att förädla bostäder så de blir speciella och upplevs lite unika i sitt slag. Bostäder som kommer särskilt bra till sin rätt med hjälp av vårt personliga arbetssätt.

Jag jobbar framförallt i Stockholms innerstad, Saltsjöqvarn, Marinstaden, Kvarnholmen, Hammarby Sjöstad och sjönära objekt. De flesta uppdrag får vi genom rekommendationer och mycket fina försäljningsresultat.

Hur marknadsför Iréne sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina objekt på Individas hemsida, Hemnet, Hitta hem och sociala medier. Vi annonserar även i SvD Magasinet, DN och DI.

Våra objektbeskrivningar är informativa och estetiskt tilltalande. Vi lägger ner mycket tid och omsorg för att få en så vacker presentation som möjligt. Allt för att bostaden ska upplevas som extra fin och särskilja sig från andra objekt.

Tack vare ett fantastiskt samarbete med två skickliga fotografer så får vi bilder som är enligt mitt tycke marknadens bästa. De vackra bilderna brukar göra att vi regelbundet får rekordhögt antal besökare på Hemnet.

En bild säger mer än tusen ord.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Iréne Hildebrandt har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Iréne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Iréne

IRÉNE JOBBAR PÅ

Är du Iréne Hildebrandt?
Logga in och redigera din presentation här.