Ing-Marie Bengtsson, Mäklare på Bülow & Lind Malmö

Ing-Marie Bengtsson Mäklare på Bülow & Lind

Ing-Marie Bengtsson, Mäklare på Bülow & Lind Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ing-Marie?

Jag är den mäklare som säljer flest bostäder i Burlövs kommun och är dessutom den mäklare som får flest rekommendationer, år efter år. Mycket nöjda kunder ger mig en stor kick och målsättningen är att även överträffa dina förväntningar. Varje bostad är unik och därför gör jag tillsammans med säljaren en skräddarsydd plan för hela försäljningsprocessen. Varför ska exempelvis en visning alltid vara 45 minuter - oavsett antal spekulanter? Bjud hem mig till dig så berättar jag!

Vad skiljer Ing-Marie från andra mäklare?

Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun. Dessutom skapade jag ett konto på Instagram, "Mäklaren i Burlöv", där nya bostäder presenteras lite kort med bild innan ens proffsfotografen varit på plats. Mina följare på Instagram är i huvudsak presumtiva köpare som letar bostad i Burlövs kommun.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vilken annan mäklare än jag - som har bott med min familj här i 15 år - kan väl bättre än jag berätta om hur bra det är att bo i Burlövs kommun? Jag kan bara bostadsmarknaden i Burlövs kommun, men jag å andra sidan med gott samvete påstå att jag kan den bäst!

Hur marknadsför Ing-Marie sina bostadsförsäljningar?

Vi använder oss av alla tillgängliga kanaler för att just din/er bostad skall få maximal exponering. Som exempel kan nämnas Hemnet, Lokaltidningarna, Facebook, Instagram, direktreklam i närområdet med vår heltidsanställda reklamutdelare, HittaHem med sitt mycket breda spekulantregister samt vårt eget väl uppbyggda spekulantregister och Sydsvenskan digitalt, för att bara nämna några. Funderar du på att sälja din bostad i Burlövs kommun (Åkarp och Arlöv) marknadsförs den även på "Mäklaren i Burlöv" - Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

ING-MARIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Burlöv
ING-MARIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ING-MARIES PROSPEKT
Ing-Marie Bengtsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ing-Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ing-Marie

ING-MARIE JOBBAR PÅ

Är du Ing-Marie Bengtsson?
Logga in och redigera din presentation här.