Ida Wallgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Ida Wallgren Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Ida Wallgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ida?

Om du som säljare vill ha en fastighetsmäklare som du känner att du kan lita på, är engagerad och som alltid strävar efter att du ska bli nöjd till 100% - då ska du välja mig!

Vad skiljer Ida från andra mäklare?

Som fastighetsmäklare är jag noggrann, målmedveten och engagerad. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela affären. Jag gör alltid mitt yttersta då det viktigaste för mig
är att få nöjda kunder som gärna återkommer och som känner att de vill rekommendera mig vidare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i Sundsvall och har jobbat här som fastighetsmäklare sedan 2010. Jag känner därför till de flesta områdena både utan och innan; vart finns närmsta affär? Skola? Förskola? Hur ser det ut med kommunikationer? osv, Jag har också god kännedom om vilka målgrupper som kan vara intresserade av olika bostäder och hur vi bäst marknadsför bostaden för att nå dem.

Hur marknadsför Ida sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är a och o när det kommer till försäljningarna, det gäller att synas! Och det gäller att synas på ett snyggt sätt. Jag lägger därför alltid ner det där lilla extra för att presentera just DIN bostad på bästa sätt; vad är det som gör den unik? Både när det kommer till vilka bilder som ska lyftas fram samt hur beskrivningen av bostaden ska formuleras för att vara både tilltalande och informativ.

Bostaden annonseras sedan ut på vår egen hemsida, svenskfast.se (som är en av Sveriges mest besökta webbplatser), hemnet.se samt via sociala medier och SMART annonsering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-26.

IDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
IDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ida Wallgren har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ida

IDA JOBBAR PÅ

Är du Ida Wallgren?
Logga in och redigera din presentation här.