Ida Pellikka, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Ida Pellikka Mäklare på Notar

Ida Pellikka, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ida?

Med bakgrunden som alpin elitidrottare samt fotbollsspelare gör jag aldrig någonting halvdant. Jag är en obotlig vinnarskalle och älskar mitt jobb! Jag kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar och kommer alltid finnas tillgänglig. I mitt arbete är jag kunnig, ärlig, målinriktad och arbetar ständigt för att mina kunder ska känna sig trygga genom hela processen.

Vad skiljer Ida från andra mäklare?

Jag vill alltid leverera service av högsta kvalité till alla mina kunder och strävar alltid efter att prestera på topp! Jag arbetar ständigt mot att uppnå högt uppsatta mål och att överträffa just dina förväntningar. Tävlingsmänniskan i mig kommer alltid vara beredd att ge det lilla extra och jag kommer alltid vara beredd att jobba stenhårt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är boende i Täby vilket innebär att jag känner till området innan och utantill och kan garantera mina kunder en 100% lokalkännedom. Jag känner till närheten till både kommunikationer, skolor och förskolor, de bästa promenadstråken och matbutikerna.

Områdena i Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde. Målgruppen är bredare än man tror och efterfrågan är stor både när det kommer till villor och bostadsrätter.

Hur marknadsför Ida sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bred marknadsföring, både i print och digitalt. Jag är väldigt stolt över vår marknadsföring och vet att vi når ut till hela marknaden på ett fantastiskt bra sätt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

IDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
IDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ida har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ida

IDA JOBBAR PÅ

Är du Ida Pellikka?
Logga in och redigera din presentation här.