Ida Ivarsson, mäklare

Ida Ivarsson Mäklare

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Ida Ivarsson, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ida?

Jag har flera års erfarenhet av mäklaryrket och vet hur vi bäst agerar utifrån bostadens förutsättningar och den rådande marknaden. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid strävar efter att uppnå det bästa resultatet. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen i framtiden.

Vad skiljer Ida från andra mäklare?

Vårt kontor har fått pris för kedjans nöjdaste kunder flera år i rad. 2017 blev vi även årets kontor vilket är en utmärkelse jag är oerhört stolt över.

Jag arbetar med hjärtat som kärnan i varje förmedling och kundkontakt, med en respekt för att det är livets största affär och en lyhördhet för kundens önskemål. Alla bostadsförsäljningar är unika och att få förmånen och förtroendet att hjälpa mina kunder att ta nästa steg i livet är något som jag har stor respekt inför vilket även förgyller min vardag som mäklare. För mig är du som kund viktigast och jag hoppas få äran att hjälpa dig mot nya mål och drömmar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som inflyttad Karlskronit och efter att ha arbetat som fastighetsmäklare i Karlskrona med omnejd sedan 2011 har jag sett stadens utveckling i allt från ombildningar, nya stadsdelar som byggs upp och de många möjligheter som vår fina stad kan erbjuda. Jag vet hur det kan vara att komma som ny till staden och vad som kan vara viktigt att känna till och hur man lättast hittar. Jag vet hur nära det är till närmsta busshållsplats, mataffärer och skolor, vilka smultronställen som finns och guldklimpar man inte får missa!

Hur marknadsför Ida sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen anpassas efter just din bostad och den tilltänkta målgruppen. Vi arbetar med styling och proffsfotografering för att ge bostaden bästa möjliga förutsättningar inför annonseringen. Bostaden exponeras bl.a. på Hemnet, Bovision och vår egen hemsida. Vi arbetar även hårt med sökoptimering på Google för att möjliggöra höga träffresultat för din bostad. Utöver detta annonserar vi din bostad i sociala medier - Facebook och Instagram, i våra skyltfönster, på det lokala SEB-kontoret och vid behov på Mäklartipset. Vi har även ett gediget och uppdaterat register med spekulanter som vi kontaktar inför försäljningen av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-07.

IDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ida Ivarsson har 11 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ida

Är du Ida Ivarsson?
Logga in och redigera din presentation här.